Energieloket Oranjewijk

Isolatie van de vliering of zolder is niet moeilijk. Wel kan het in de woningen van de Oranjewijk heel bewerkelijk zijn, vooral de woningen met schilddaken. Voor het platte deel van het dak kijk je bij platdakisolatie, maar voor het schuine deel ga je net zo te werk als bij een puntdak. De ruimte tussen de balken wordt opgevuld met isolatiemateriaal en een damp werende laag. Laat je het de aannemer doen, dan zal deze kiezen voor PIR-plaat. Maar er zijn ook milieuvriendelijke alternatieven als hennepplaat of geperst textiel, maar ook wol is een mogelijkheid. De afwerking kan met bijvoorbeeld gipsplaat. Een prijsindicatie kunnen we maken als je het aantal vierkante meters telt en het aantal vensters. Vraag naar de mogelijkheden bij het energieloket.

Schuin dak isolatie binnenzijde

Ontvang nieuws en inspiratie

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Alle maatregelen:

Voor het verbeteren van de isolatie van de woning is de gevel van belang. Je kunt het glas vervangen door HR++ isolatieglas, …

Isolatie van de vliering of zolder is niet moeilijk. Wel kan het in de woningen van de Oranjewijk heel bewerkelijk zijn, vooral …

Voor het verbeteren van de isolatie van de woning is de gevel van belang. Je kunt het glas vervangen door HR++ isolatieglas, …

Isolatie van de vliering of zolder is niet moeilijk. Wel kan het in de woningen van de Oranjewijk heel bewerkelijk zijn, vooral …

Scroll to Top