Energieloket Oranjewijk

Meeste interesse in dakisolatie bij collectieve inkoopactie

Kom ook naar het Energiecafé op zaterdag 18 november a.s.

Feestelijke opening Energieloket Oranjewijk Isoleert

Op zaterdag 18 november a.s. wordt het Energieloket Oranjewijk Isoleert feestelijk geopend door Evert Stellingwerf, wethouder Klimaat, Energie en Duurzaamheid van de gemeente Leeuwarden. Locatie: buurthuis. Inloop vanaf 15:45, aanvang 16.00 uur. Na de opening en de introductie van het nieuwe bestuur van het Energieloket is het feest, met live muziek en een hapje en drankje! Kom ook!

De opening vindt plaats in het buurthuis aan de Gysbert Japicxstraat 51. Tijdens de opening kunt u kennismaken met het bestuur van het Energieloket. Albert Hans Bangma, Homme de Jong en Ap Timmermans zullen als bestuur op het Energieloket toezien en de correcte besteding van de toegekende subsidiegelden. Siebe Schootstra geeft dagelijks leiding aan het Energieloket en wordt bijgestaan door Jelly Miedema. Een afspraak maken met het energieloket kan natuurlijk.

Tijdens de feestelijke opening van het Energieloket worden 5 startpakketten woningisolatie verloot. Wilt u daaraan meedoen? Binnenkort krijgt u in uw brievenbus een uitnodiging voor de opening. Neem deze mee, vul uw naam en e-mailadres in en lever de uitnodiging in. Wethouder Evert Stellingwerf zal uit de ingeleverde bonnen een vijftal winnaars trekken. Het startpakket woningisolatie bestaat uit tochtstrip, radiatorfolie én een brievenbus borstel. Gebruikt u het startpakket niet voor uwzelf, geef het dan door aan een buurtbewoner. Kom ook naar het buurthuis!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets.

Ontdek de collectieve acties

Dakisolatie voor plat dak Als de dakbedekking aan vervanging toe is of als nieuwe dakisolatie nodig is, bestel dan nu je nieuwe …

Tonzon Vloerisolatie Tonzon is een eenvoudige en niet al te kostbare manier om houten vloeren te isoleren. De isolatie bestaat uit een …

Energiescan van je woning Wil jij weten hoe goed jouw woning geïsoleerd is? Ben jij benieuwd naar de energieprestatie van je woning, …

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.
Scroll to Top