Energieloket Oranjewijk

Meeste interesse in dakisolatie bij collectieve inkoopactie

Eerste aanmeldingen voor collectieve inkoopacties binnen

De startknop is ingedrukt voor onze duurzame inkoopacties! Dak- en vloerisolatie, isolatieglas en zonnepanelen staan in de schijnwerpers. Ben je er klaar voor om samen met je buren de energierekening te verlagen? Spring vóór 1 mei aan boord en maak gebruik van de voordelen van onze collectieve inkoopkorting!

De collectieve acties op een rij

  • Plat dak isolatie met PIR: Isolatie voor platte daken met Polyisocyanuraat (PIR) zorgt voor een goede warmte-isolatie en vermindert warmteverlies door het dak.
  • Vloerisolatie met Tonzon thermokussens: Deze vloerisolatie met Tonzon thermokussens creëert een luchtlaag onder de vloer, waardoor warmte beter wordt vastgehouden en kou vanuit de kruipruimte wordt tegengehouden.
  • HR++ glas: Dit glas isoleert beter dan standaard dubbel glas en zorgt voor een efficiëntere warmtehuishouding in huis, waardoor je energierekening omlaag gaat.
  • Zonnepanelen plat dak montage: Zonnepanelen die op platte daken worden gemonteerd, vangen zonne-energie op en zetten deze om in elektriciteit, waardoor je je eigen duurzame energie kunt opwekken.

Voor alle inkoopacties geldt dat er tien of meer woningen uit de Oranjewijk en Tulpenburg mee moeten doen.

Hoe werkt het
Je hebt onlangs een actiefolder in je brievenbus gekregen. Daarop kun je de antwoordcoupon invullen en in de brievenbus van het energieloket in het wijkgebouw gooien. Ben je de folder kwijt? Geen zorgen! Loop eens bij ons langs of neem contact met ons op via info@oranjewijkisoleert.nl of bel naar +316 21 452 441.

Wat je moet doen
Kies de maatregel waarin je geïnteresseerd bent. Er komt iemand van het energieloket langs om je woning op te nemen en je verder te informeren over de maatregelen, subsidies en financiering. Je zit nog nergens aan vast. We willen je graag meer informatie geven en samen kijken of dit iets voor je is. Weet je nog niet welke inkoopacties het beste bij jouw situatie passen? We gaan er graag samen met je naar kijken.

Andere mogelijkheden
Ben je er nog niet aan toe om mee te doen met een collectieve actie, maar wil je wel stappen zetten richting een duurzamere woning? Ook dan zijn er meer opties voor je:

  • Keukentafelgesprek: We komen bij je thuis langs om jouw wensen, zorgen en opties te bespreken. Het gesprek is kosteloos en geeft je inzicht in de mogelijkheden om je huis te verduurzamen.
  • Energiescan met verbeterplan: Met een energiescan wordt je woning geanalyseerd op energiezuinigheid. Hieruit volgt een verbeterplan om energie te besparen en je wooncomfort te verhogen.
  • Financieel advies: Ontvang advies over de financiële aspecten van het verduurzamen van je woning, inclusief informatie over subsidies, leningen en andere financiële regelingen.
  • Warmtecamera opname: Laat gratis een warmtecamera opname maken van je woning. Zo zie je waar warmte weglekt en kun je gericht maatregelen nemen om energie te besparen.
  • Fix-team voor kleine maatregelen: Het fix-team staat voor je klaar om kleine energiebesparende maatregelen uit te voeren, zoals het plaatsen van tochtstrips, het aanbrengen van radiatorfolie en het vervangen van oude verlichting door energiezuinige LED-lampen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis niets.

Ontdek de collectieve acties

Dakisolatie voor plat dak Als de dakbedekking aan vervanging toe is of als nieuwe dakisolatie nodig is, bestel dan nu je nieuwe …

Tonzon Vloerisolatie Tonzon is een eenvoudige en niet al te kostbare manier om houten vloeren te isoleren. De isolatie bestaat uit een …

Energiescan van je woning Wil jij weten hoe goed jouw woning geïsoleerd is? Ben jij benieuwd naar de energieprestatie van je woning, …

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.
Scroll to Top